Teltházas agrárkiállítások

Rekordok – minden szinten

Minden idők legsikeresebb AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállítása ért véget szombaton. A január 28. és 31. között nyitva tartó kiállítást a tavalyinál is több, csaknem 42 ezer látogató kereste fel.

A 33. AGROmashEXPO, valamint a vele egy időben rendezett  AgrárgépShow, Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra közel 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzlet köttetett, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben.

Az agrárszakma csúcsrendezvényén ismét jelen voltak a piacvezető márkák és kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók szövetségének (MEGOSZ) tagjai nagyszabású bemutató keretében vonultatták fel a magyarországi gépgyártás újdonságait. A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelent a hazai gépforgalmazók színe-java.

Tovább erősödött a kiállítás regionális jellege: a tavalyinál is több látogató érkezett a határon túlról.

A nyitónapon osztották ki a Nemzetközi Termékfejlesztési és Hazai Termékfejlesztési Díjpályázat díjait. A beérkezett 41 pályázatból az idén 14 termék nyert díjat.

Az idei kiállítás különleges színfoltja volt, hogy az érdeklődők működés közben próbálhatták ki a világ egyik legjobb mezőgazdasági járművét. A Lamborghini traktort több mint hétszázan tesztelték. 

Részletes látogatói elemzés

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2015 képekben

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2015 összefoglaló videó

Teljes piaci kínálat 36.000 négyzetméteren

 

Január 28-31. között ismét teltházzal várja a látogatókat az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területét megtöltő kiállításokon közel 300 kiállító több mint 30.000 négyzetméteren mutatja be újdonságait, így a lehető legszélesebb kínálat várja majd a látogatókat. Kellő áttekintést kapnak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról, és így a legjobb vásárlási döntést tudják majd meghozni.

Az agrárágazat csúcsrendezvényén ismét jelen lesznek a piacvezető cégek, márkák ugyanúgy, mint a kisebb vállalkozások, speciális szolgáltatásokat nyújtó cégek. Növekszik a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata, de az agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

A forgalmazók mellett a hazai gépgyártók (MEGOSZ) tagjai ismételten nagyszabású bemutató keretében vonultatják fel a hazai gépgyártás újdonságait.

A MEGFOSZ (Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége) tulajdonában lévő AgrárgépShow keretein belül pedig megjelenik a hazai gépforgalmazók színe-java.

Gazdag szakmai program

A kiállítások szakmai partnereinek köszönhetően színvonalas előadások gondoskodnak arról, hogy ne csak a termékek, szolgáltatások, hanem a legaktuálisabb kérdésekre, problémákra adott válaszok is elérhetőek legyenek a látogatók számára. A részletes program még formálódik, de az alábbiakra már biztosan lehet számítani:

Január 28.
VI. Agrármarketing és Média Nap a Magyar Mezőgazdaság szervezésében
Január 29.
Gabonatermesztők Országos Szövetsége szakmai nap
Mi terem a neten 2015? – konferencia az Agroinform szervezésében
Január 30.
Nemzeti Agrárgazdasági Kamara szakmai nap

AGROmashEXPO, AgrárgépShow Termékfejlesztési Díj

A 2015-re ismételten kiírásra kerül a HAZAI és NEMZETKÖZI TERMÉKFEJLESZTÉSI DÍJ pályázata, melyre a kiállítók november végéig adhatták be pályázati anyagaikat. Minden eddigi rekordot megdöntött a pályázók száma. A szakemberekből álló zsúri január elején dönt a díjak odaítéléséről, melyeket jövőre is az ünnepélyes megnyitó keretében adnak majd át a nyertes cégeknek.

Egyidejű kiállítások

Az agrárium legnagyobb hazai kiállításához jövőre is csatlakozik a MAGYAR KERT (parkok, kertek fenntartásának gépei, eszközei) valamint a SZŐLÉSZET ÉS PINCÉSZET (borászati technológia szakkiállítása).

Nyitva tartás

A kiállítás jövőre – a széles kínálat és a megnövekedett látogatói igény miatt – továbbra is hosszabb nyitva tartással várja az érdeklődőket:
2015. január 28-30. 9,00-18,00
2015. január 31.       9,00-17,00


 

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2014 képekben:

 


Tekintse meg video összeállításainkat az előző kiállításokról

2014


2013


2012