Programok 2022 - HUNGEXPO

Programok 2022

Ingyenes lakberendezési tanácsadás a Lakberendezők Országos Szövetsége tagjai közreműködésével, részvétel előzetes bejelentkezés alapján.
Bővebben: ITT

Lakberendezési trendek bemutatása: első lakásunk berendezése – a Lakberendezők Országos Szövetsége tervezői által összeállított enteriőrben
Bővebben: ITT

Wood Like After pop up – FABUNIO által fiatal bútortervezők számára kiírt pályázat legjobbjainak bemutatkozása
Bővebben: ITT

BOOOK Kiadó programjai, bővebben: ITT

SZETT (Szőnyegtervezők Társasága): neves hazai textiltervezők egyedi tervezésű szőnyegeivel, párnáival, takaróival, bútor szöveteivel ismerkedhet a látogató.
Bővebben: ITT

BUKLÉ – KÉZI TAFTING MŰHELY Ezúttal a tafting technika buklé tűzését ismerik meg a látogatók. Nem csak bepillantást nyernek abba a folyamatba, hogyan vált egy régi hímzési módszer napjaink kedvelt szőnyegkészítési technikájává, hanem ki is próbálhatnak egy-egy tűzést. Az elkészült alkotásokat, amelyből párna, falikép, szőnyeg lesz vasárnap kisorsolják a műhely látogatók között.
Bővebben: ITT

Beszélgetések, bemutatók a színpadon. A kiállítás színpadán gyakorlati bemutatók kiállítóktól, szakértői beszélgetések a LOSZ szervezésében, mely a látogatók számára hasznos tanácsokkal szolgálhat egy lakásfelújítás előtt. Részletek hamarosan…