39. AGROmashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás

2021. március 3-6. között várja a kiállítókat és a látogatókat a
39. AGROmashEXPO,
mely idén először virtuálisan kerül megrendezésre!

A Kormány január 28-i tájékoztatása szerint a járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások (melyek a rendezvénytartás tilalmát is magukban foglalják) március 1-ig meghosszabbításra kerültek. 

Ezúton tájékoztatjuk kiállítóinkat és látogatóinkat, hogy az AGROmashEXPO kiállítás a fizikai térben, a hagyományos keretek között nem kerül megrendezésre, kizárólag az online térben, virtuális kiállítás formájában valósul meg.

A Hungexpo Zrt. hosszú ideje dolgozik rendezvényeinek digitális megvalósításán. A jelenlegi rendkívüli körülmények között, az innovatív megoldásnak köszönhetően Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO, továbbra is a mezőgazdasági eszközök és gépek forgalmazóinak és vásárlóinak találkozóhelye lesz, idén először a virtuális térben.

A kiállítás weboldalán elérhető online esemény díjmentesen lesz látogatható 2021. március 3-6. között.

Bővebb információ

Találkozzunk 2021. március 3-6. között a virtuális AGROmashEXPO-n!

Hiszünk benne, hogy egy ilyen kihívással teli időszakban az összefogás, és az egymásra való odafigyelés a legfontosabb. A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.